Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneaften i Auning Sognehus

SEP
20

Sogneaften i Auning Sognehus


Onsdag d. 20. september 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Auning, Kirkevej 15, 8963 Auning
Sogneaften i Auning Sognehus

Christian og Henning Toft Bro

LEV DIT LIV MENS DU HAR DET - - LEV DET I STILHED OG STORM

Sådan starter teksten til sangen ”Fuglene letter”, som Henning Toft Bro skrev i 2003. Simpelt og sandt. Siden blev han biskop over Aalborg Stift og lagde guitaren fra sig. Offentligt i hvert fald. Nu er bispeembedet overdraget – og nu er den gamle Thyborøn-dreng tilbage med sine sange og historier.

Jeg kunne sagtens have spillet nogle koncerter i løbet af årene i Aalborg, men det handler for mig om at være fuldt og helt til stede i det, jeg er i. Og derfor har jeg ventet til nu, fortæller Henning. Henning har udgivet to solo-album og skrevet en række sange til folk-bandet TØRFISK. Han er repræsenteret i mange forskellige sangbøger – fx Højskolesangbogen. I 2022 udgav Thyborøn-bandet FÆTTERS deres tredje album, hvor Henning har fattet ordene og hans søn melodien til et enkelt nummer. Det er jo vidunderligt at kunne lave den slags sammen, siger Christian Toft Bro. Det er ham, der tager med Henning ud og fortæller historierne og spiller sangene. Det har de gjort mange gange sammen før de to. De år, de spillede mest, var de afsted flere end 60 gange. Til koncerter, til

sogneeftermiddage, til koncerter i kirker, som underholdning og indslag og til alt muligt andet. Målet er det samme uanset, hvor de kommer hen i det ganske danske land: at folk både får noget med hjem at tænke på og går der fra med et smil på læben.

Der serveres kaffe, og der er gratis adgang. Vi glæder os til at se mange til en god aften med sang og fortællinger.

Arrangør: Auning Menighedsråd